Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Addig kell ütni a vasat..
Utolsó ingyenes elemzésünk következik, holnaptól csak regisztráción keresztül olvashatjátok a cikkeink 90%-át
 

80. ingyenes nap / 2.szelvény: FH: 23:45 ; Odds: 1.95 ; Tét: 4%

(1. szelvény facebook oldalunkon elérhető)

Utóbbi 2 nap 11 győztes tippet hoztunk 3 vesztes ellenében, úgyhogy bátra ki lehet jelenteni 1 nappal a vége előtt, hogy az utolsó szériát is elég jó stattal zárjuk majd!

Cincinnati Reds - Arizona Dbacks / Dbacks -1.5 Hendikep győzelme ; Greinke kezdésével

Adtunk egy napot a Redsnek megnézni mit kezd az Arizonával, hát sajnos (vagy nem sajnos) ott folytatták, ahol abbahagyták. Kilátástalan, rossz játékkal újra kikaptak 11-2-re a Washingtontól elszenvedett 4 hendi vereséget követően. Rossz hír számukra, hogy a Dbacks legjobb dobója kezd a dombon Greinke személyében - győzelmi mutatója 11-4 (2.86 ERA) - aki hasonló pontmennyiséget fog engedni a hazaiaknak, mint amit tegnap el tudtak érni. Hazai oldalon az az Adleman kezd (5-7, 4.99 ERA), aki legutóbb a Nationals elleni 1. meccsen állt a dombon, annak a meccsnek az eredménye 0-5 lett...nem nekik. Győzelmi mutatója a két együttesnek 39-54, ill. 54-39, ami sokmindent elmond az egész párharcról, de itt a jelenlegi kilátástalan Reds játék és a tegnap szerzett 11 pont vendég részről az, ami a választásunk mellett szól.

3. szelvény: FH: 20:10 ; Odds: 5.84 ; Tét: 2%

Houston Astros - Seattle Mariners / Hazai csapat pontszám több mint 4.5 ; Odds: 2.05

Mondhatnátok, hogy mindig ugyanazokat a meccseket erőltetjük, de hát ha bennünk van jó opció akkor nincs mit tenni. Legutóbbi elemzéseinkben már kifejtettük, hogy a Houston ütősorával teljesen mindegy ki áll szemben, lehet hogy kicsit nehezebb dolguk van összességében egy jó pitcherrel szemben, de összességében hazai pályán 2-es oddsért arra, hogy 5 pontot elér a Houston...elég egy jó inning és már nyertes is a választás! Egyébként is attól, hogy Paxton kezd 8-3-as győzelmi mutatóval az semmire nem garancia, mert ebben a 8 győzelemben nem volt szinte semmi komoly ellenfél, ill. győzelmei többségét nem ottonától távol érte el, úgyhogy ettől a választástól nem kell kétségbe esni, sőt örülünk is, hogy a fogadóirodák megijednek és nagyobb oddsokat kínálnak ilyenkor. Ha Sale, Kershaw vagy mondjuk Scherzer állna az Astrossal szemben, akkor természetesen már nem lennénk ilyen bátrak (viszont akkor lehet csak 3.5-et kínálnának és azt is megpróbálnánk :D), de azért Paxton nem ez a kaliber.

Colorado Rockies - San Diego Padres / Mérkőzés győztese Hazai és pontszám több mint 11.5 ; Odds: 2.85

Igen, ez is ugyanaz mint tegnap. Annyi baj legyen! A Colorado előző 3 meccse megfelelne ennek az opciónak, ráadásul abból kettő a Padres ellen született. Hazai oldalon Gray kezd, aki nem a Rockies legjobb dobója (ezt mutatja 6.23-as ERA mutatója is), míg a vendégeknél Richard áll majd a dombon (5-9; 4.75 ERA). Ebből a párosításból sok pont sülhet ki, így már a 10 pont feletti opció ezek alapján nem is tűnik olyan távolinak, a hazai győzelmet pedig a Rockies sorozatban elért 9,9 és 13 elért futása garantálhatja.

 

Holnaptól már az elemzések 90%-a csak regisztrációval és előfizetéssel lesz olvasható, ha te sem szeretnél lemaradni nyertes tippeinkről, akkor az Információk fül alatt megtalálsz mindent, amire szükséged lehet ehhez. Ha most előfizetsz akár 32 napot is ingyen állunk neked, ha az első 4x8 napos szériát nem profittal zárjuk, tehát a befizetéssel nem vállalsz túl nagy kockázatot!

 



Készült: 2017-07-19 12:07:21

Ezt a cikket 1245 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek