Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
A fociban is megtörjük a jeget
Az túlzás, hogy körvonalazódnak az NB1 erőviszonyai, de vannak jó opciók mára
 

FH: 18:00 ; Odds: 4.49 ; Tét: 2%

Midtjylland - Silkeborg Hazai ; Odds: 1.44

A korábbi dán bajnok megmutatta, hogy jóval előrébb jár, mint az ír vagy a magyar bajnokság, a Derrynek két meccsen 10, a Fradinak 7 gólt lőttek és magabiztosan jutottak tovább mindkét fordulóból. Eközben megkezdődött a dán bajnokság is, ahol az első fordulóban a két selejtező között idegenbe látogattak a tavalyi második Bröndbyhez, akik ellen ha tartalékosan is de alaposan megégtek, így a második fordulóban már muszáj nekik is a gázpedálra lépniük. Ehhez nem lesznek túl nagy feladat elé állítva, ugyanis a Silkeborg évek óta nem igazán tényező a a bajnokságban és idegenben még a pontszerzésükre sincs reálisan túl sok esélyük. Habár a magyar kötésszám korlátozás miatt került rá csak a szelvényünkre ez a találkozó, de a közel másfélszeres szorzó végülis egy könnyed oddsnövelő lehet számunkra!

Újpest - FTC / Mindkét csapat szerez gólt ; Odds: 1.72

Örökrangadó. Nagyon nem is kell sokat hozzáfűzni ehhez a párharchoz ma Magyarországon. Az Újpest végre igazolhatott egy átigazolási időszakban, amit maximálisan ki is használtak és kellően megerősítették csapatukat főleg a támadó szekcióban, amit láthattunk is az első fordulóban a Paks vendégeként. A Fradi nagyon megfogyatkozott már rögtön a bajnokság elején, Doll állítása szerint a dániai találkozón 13 egészséges játékos állt rendelkezésükre, amit láthattunk is, hogy felforgatott összeállításban léptek pályára és a védelem egyáltalán nem volt a helyzet magaslatán. Idegenben a derbin szintén nagy nyomás alá lesznek helyezve, ami kiegészülve azzal, hogy támadófroton azért egyben vannak a zöld-fehérek, bízhatunk a gólváltásban. Erre a találkozóra először 1X-et akartunk hozni, de az elemzésünk végére annyira lecsökkentek az oddsok, hogy inkább ez az opció mellett döntöttünk.

Puskás Akadémia - Videoton / Mindkét csapat szerez gólt ; Odds: 1.80

Poltikát félretéve nevezhetjük "rangadónak" ezt a találkozót, erős szálak kötik a két csapatot egymáshoz és nem is ez a lényeg a történetben, hanem hogy ez az év lesz talán az első a kettejük párharcában, amikor a Puskás már tényleg nem egy sétagalopp a fehérvári gárdának. Ahogy múlt héten írtuk egy komplett NB1-es csapatot vettek a felcsútiak és ez meg is mutatkozott a Fradi otthonában, ott is jött az általunk választott gg opció. A kupamenetelés miatt talán egy kicsivel esélyesebb is a hazai gárda, de az 1X-nél jobbnak gondoltuk itt is a gólváltást.



Készült: 2017-07-23 15:01:22

Ezt a cikket 142 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek