Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Free tippek a baseball szerelmeseinek
A "szerelem" mellett ráadásul sok pénzt is tudunk ma nyerni!
 

2. szelvény: FH: 23:45 ; Odds: 5.03 ; Tét: 1%
 
Tampa Bay Rays - Baltimore Orioles / Pontszám több mint 9.5 ; Odds: 1.90
Rosszabbnál rosszabb dobók mindkét oldalon, Snell (0-5 ; 4.98 ERA) és Gausman (6-7 ; 6.11 ERA) ma maximum egy olyan versenyt indíthat el egymást között, hogy ki ad el több pontot az ellenfélnek...az Orioles ráadásul jó formában van, ami a szerzett pontok számát illeti, azaz a két gyenge pitcher szereplésével szemben összesen csak 10 pontot kell elérni a két csapatnak, ami nem tűnik lehetetlen küldetésnek.
 
San Diego Padres - NY Mets / Vendég és pontszám több mint 7.5 ; Odds: 2.65
A 7.5-es pontszám határ elég alacsonynak tűnik, ugyanis hazai oldalon az a Richard kezd, akinek legutóbbi kezdése olyan pocsékra sikeredett, hogy a Colorado 18 pontot szerzett azon a találkozón pár nappal ezelőtt. A számok nyelvén sem sokkal kellemesebb a helyzet, 5-10-es mutatója mellé 5.35 ERA stat párosul, ami gyakorlatilag siralmas és valószínűleg még mindig benne van az a múltkori 3.2 inning alatt engedett 11 run. A vendégek győzelmére egyébként is garancia lehet deGrom, aki 11-3-al áll idén (a sima vendég opció is egyébként elég jó 1.50-ért), ezért ezt az opciót 2.65-ért nem tudjuk ma kihagyni!
 
 
3. szelvény: FH: 23:45 ; Odds: 3.05 ; Tét: 2%
 
St.Louis Cardinals - Colorado Rockies / Vendég csapat pontszáma több mint 3.5 ; Odds: 1.65
Erre a Rockiesra megint 3.5-es határt szabni...hihetetlen...Leake idei szezonja hazai oldalon ráadásul 6-8-at mutat, szóval érthetetlen, hogy a támadósor jelenlegi formája mellett miért ilyen alacsony a line, de ez legyen a Zrt baja!
 
Los Angeles Dodgers - Minnesota Twins / Hazai csapat pontszáma több mint 5.5 ; Odds: 1.85
Colont azután, hogy a Mets a szezon előtt elpasszolta az Atlantának már tovább is adták 2-9-es mutatója miatt (8.19 ERA) és a veterán dobó most épp Minnesotában kötött ki, de megmondjuk őszintén nem értjük, hogy a Twins milyen céllal szerződtette a 44 éves játékost. Az biztos, hogy nem vele fog megvalósulni az a tervük, hogy odaérnek valamelyik rájátszás helyre, mert vele inkább csak gyengültek, mint erősödtek volna. Pechjére a Dodgers otthonában kell folytatnia a már eddig is teljesen elrontott szezonját, ahol hazai oldalon Ryu kezdése sem életbiztosítás, úgyhogy valószínűleg a vendégek is fognak pár pontot szerezni. Ebből végül az sülhet ki, hogy a Dodgers sokpontos mérkőzésen győzelmet arat, nekünk pedig ebből csak a hazai 6 pont elérése a célunk, amit Colon hamar el is intézhet nekünk!


Készült: 2017-07-24 14:26:00

Ezt a cikket 633 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek