Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Pénteki kínálatunk
2 szelvény - 2 sporttág - legbiztosabb választások
 

FH: 18:30 ; Odds: 2.89 ; Tét: 4%

Braunschweig - Erzgebirge Aue: Hazai ; Odds: 1.75

A Braunschweig kimondottan a hazai mérkőzéseire szívja fel magát, ahol ma azt az Auét fogadja, akik eddig még pont nélkül állnak és kiestek a Wehen ellen a kupában is. Legutóbb is nyertest fogadást hoztunk rájuk a Heidenheim ellen, az Aue náluk sokkal gyengébb játékoskerettel rendelkezik, amit ezért az oddsért nem tudunk kihagyni. Tegnap még a piros lap sem segített a meccs utolsó fél órájában a hazai együttesnek, reméljük ma nem lesznek hasonló problémáink.

Metz - Monaco / Gólszám több mint 2.5 és vendég ; Odds: 1.65

A Monaco a rengeteg távozó ellenére az idei évben is villámrajtott vett és két mérkőzésen 7 gólt szerzett, ráadásul mindkét találkozójukon kaptak is gólokat, azaz ma is sok gólra számítunk az eddig két vereséggel álló Metz ellen. A sima 1.30-as és a 1.5+V opcióban 1.40-ért nem találtunk túl nagy értéket, talán ez a 3 gólos határ még vállalható a vendég kimenetel mellett.

FH: 20:20 ; Odds: 2.93 ; Tét: 4%

Chicago Cubs - Toronto Blue Jays / Hazai, Arrieta és Happ kezdésével ; Odds: 1.57

A Cubs tegnap egy őrült meccsen maradt alul, 0-9-ről felállva végül kikapott 13-10-re, hiába hoztak össze 13 hitet a találkozó folyamán ez végül kevésnek bizonyult, így beigazolódott a tegnapi elemzésünkben az, hogy az 1.43-as értékre fölösleges fogadni, mert az is ugyanúgy eltud menni. Ma ellenfelet "cserél" a címvédő, és a Blue Jays érkezik hozzájuk, akik azzal a Happ-al próbálkoznak mérkőzést nyerni a dombon, aki bár tavaly az egyik legjobb pitcher volt a Torontoban, idén csak árnyéka önmagával, amiről 6-8-as mutatója is árulkodik. Arrieta lehet az, aki ma sokkal alacsonyabb ponton tarthatja a vendégeket és 4-5 szerzett ponttal már mérkőzést nyerhet a chicagoi együttes.

Kansas City Royals - Cleveland Indians / Indians -1.5 Hendikep győzelme Kennedy és Kluber kezdésével ; Odds: 1.86

Sokat gondolkoztunk a második mérkőzésen mit válasszunk. A Houstonnál hiába kezd Keuchel, ha az offense hullámzó teljesítményt nyújt, a Boston hazai győzelmében is jó érték van, de Montgomery legutóbbi kezdésén nagyon lehúzta a rolót 5 nappal ezelőtt, míg a Washigtonnál is ugyanaz a problémánk ami az Astrosnál, hogy Scherzer kezdése biztos lehetne, de a Nationals utóbbi 10 meccsén csak 2x ért el több mint 3 pontot. Végül Kluber kezdése mellett döntöttünk, aki idén Sale szintjén dobál, legutóbb július 4-én vesztett találkozót a csapat az ő kezdésével, utóbbi 8 találkozóján 87 SO állt a neve mellett, ami több mint 10-es átlag mérkőzésenként. Ez a világklasszis szint nagyon meg fogja nehezíteni a Royals dolgát és az Indians tegnapi dupla meccsét leszámítva jó formába lendült a a szezon végére, zsinórban 6 meccset nyertek, amiből csak egy volt hendimentes, ezért végül ezt az opciót láttuk a legjobbnak az összes mérkőzés közül.

 

 



Készült: 2017-08-18 11:57:05

Ezt a cikket 224 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek