Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Vasárnapi topligák
két szelvénnyel érkezünk a hét utolsó napján
 

FH: 17:00 ; Odds: 2.78; Tét: 4%

Mönchengladbach - Köln: Hazai ; Odds: 1.85

A hazaiaktól egyedüli nagy távozó Dahoud volt, akinek hiányát megérezheti a csapat, de a Kramer és Hazard irányította középpálya előtt Raffael és Stindl továbbra is komoly támadóerőt képvisel ezért idén is nehéz lesz minden csapatnak pontokat elhozni a az otthonukból. Ma ezzel a Köln próbálkozhat meg, akik komolyabb erősítés hiányában idén a bentmaradás ellen fog küzdeni és egyáltalán nem egy lapon említhető a keret erőssége a Gladbachéval.

Crotone - Milan: Vendég ; Odds: 1.50

A Milan idén óriási erősítéseken esett át és hatalmas fogadkozások vannak, hogy a csapat újra a régi fényében fog tündökölni. Hétközben egy "kiscsapat" ellen ezt már sikerült is megmutatni, 6-0-val sikerült hazaküldeni macedón ellenfelüket. Mivel a keret elég bő, ezért nem lehet probléma a 3 nappal korábbi mérkőzés, főleg hogy az eredmény ismeretében nem is nagyon fáradhattak el. Ma egy komplett új védelemmel állhatnak fel, Conti-Bonucci-Musacchio-Rodriguez, akik előtt a rutinos Montolivo mellett a két új Kessié és Calhanoglu, elől pedig a Borinivel és Silvával megerősített támadósor garantálhatja ma is a gólokat a már "rutinos Milanos" Suso mellett. A pletykák ellenére sikerült megtartani Donnarummát is, azaz idén ha nem is a bajnoki címért, de biztos hogy dobogós helyezésért fognak küzdeni a piros-feketék. A hazaiak tavaly óriási bravúrral bentmaradtak remek tavaszuknak köszönhetően, idén újra nehéz dolguk lehet a bentmaradást illetően, de ez a Milan már nem a tavalyi Milan, úgyhogy valószínűleg nem ma kezdik el a pontok gyűjtögetését.

FH: 17:00 ; Odds: 11.65; Tét: 2%

Tottenham - Chelsea / Hazai és mindkét csapat szerez gólt ; Odds: 3.95

Inter - Fiorentina / Hazai és mindkét csapat szerez gólt ; Odds: 2.95

Bravúrnak nem számítana egyik hazai győzelem sem, a Chelsea nem győzött csak egyetlen felkészülési meccsén és minden találkozón gólt-gólokat kapott, azaz nem ők számítanak a mérkőzés esélyesének, de biztosnak tűnő gólváltás mellett mi hazai győzelemre számítunk. Hasonló a helyzet a másik milanoi csapattal kapcsolatban, ők viszont sokkal esélyesebbek, ha már össze kellene hasonlítani a két mérkőzést, de szerintünk a violák is jók lehetnek egy gólra, amely két párharcból egy hatalmas oddsot tudunk villantani!



Készült: 2017-08-20 13:50:08

Ezt a cikket 170 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek