Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
US OPEN - DAY 2
Folytatjuk remek tenisz szériánkat!
 

A topligák szünetével legnagyobb figyelmünket újra a teniszre fordítjuk, ahogy azt korábban ígértük és az idei utolsó Grand Slam tornán igyekszünk profitot termelni mindenkinek!

Hétfőtől új formátum mentén működik tovább az oldalunk, ma pedig 2 tenisz eseményt kínálunk nektek, amiből akár az egyiket, akár mindkettőt megjátszva, single vagy kötés formájában megtudja mindenki alkotni a saját szelvényét/szelvényeit. A tipperősség minden tipp mellett szerepel, ami útmutató lehet a szelvények meghatározásában.

Összesített odds: 3.33 - tét: 2%
Cuevas - Dzumhur 19:00 - 4%
Vendég / ~1.66
Múlt héten nyertünk Dzumhur meglepetés győzelmével Chung ellen, akkor 2.25-ös oddsot sikerült bezsebelni, ma már hiába a ranglistán előkelőbb helyet elfoglaló ellenfél, rá adnak kisebb oddsot. Közrejátszik természetesen az is, hogy az urugayinak egyáltalán nem fekszik a kemény pálya, ő leginkább salakon érzi otthon magát, míg Dzumhur kemény pályán idén 15 meccséből 12-t megnyert, Los Cabosban elődöntőt játszott, Santo Domingoban döntőzött (igaz ez a kettő challenger torna volt csak), viszont a Winston-Salem-i US OPEN-t megelőző tornán szintén az elődöntőig menetelt. Ezzel szemben Cuevas Verdasco elleni párizsi Grand Slamen elszenvedett veresége óta nem nyert mérkőzést, Wimbledont kihagyta és csak 4 mérkőzésen vett részt azóta, melyeken egyaránt vereségeket szenvedett. Ezekből megállapítható egyértelműen, hogy nem ő érkezik esélyesként erre a találkozóra, illetve nem a kemény pályás szezon az ő erőssége, ráadásul mivel 3 nyert szettig tart a küzdelem, ezért ilyenkor sokkal jobban kiütközik az adott pályaborításon mutatott tudásbeli különbség, ami szintén a választásunk mellett szól.
 
Struff - Dolgopolov 20:30 - 2%
Hazai / ~2.00
Közel azonos oddsot adnak a két játékosra a mérkőzést megelőzően, de nálunk mégis a német tűnik esélyesebbnek. A salakszezont követően kihagyott pár tornát, hogy kipihenve érkezzen meg az év utolsó GS küzdelmére, bemelegítésképpen pedig ő is az elődöntőig jutott Winston-Salem-i versenyen, ahol csak a későbbi győztes Bautista tudta megállítani, miközben olyan neveket győzött le, mint Cuevas, Seppi vagy Coric. Nagyszerű idei eredményeinek köszönhetően ezt a hetet már a top 50-ben kezdte a játékos, míg Dolgopolov már inkább kifelé van az 50-ből, mint befelé. Idén elég hullámzó játékot mutat, képes kikapni teljesen esélytelen ellenfelekkel szemben, de bárkit meg is tud szorongatni a rutinja miatt. Legutóbbi találkozóját látva Kyrgios ellen egy meccsen belül is képes volt két teljesen ellentétes szettre, míg az első szettben brékelőnyből 3 adogatást is elbukott, addig a másodikban játszmát sem veszítve csak tie brek 8-6-ra kapott ki. Ezt a hullámzó játékát ha hosszútávon kezelni tudja a német, akkor képes lehet megnyerni a mai találkozót.
 
 
Stratégia tippen kívül a másik ki-ki mérkőzés Brown és Bellucci között lehet, ott szintén a németet támogatjuk (2.10), de végül Struff mellett döntöttünk. Jó lehet még ma Troicki győzelme 1.53-ért, ill. Harrison elcsíphet egy szettet otthon Berdych ellen 1.72-es oddsért!
 


Készült: 2017-08-30 10:28:15

Ezt a cikket 163 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek